Милен Иванов

Милен Иванов е роден в Силистра и през последните 18 години е бил сериен предприемач в различни области на бизнеса, предимно свързани с HR, маркетинг и B2B услуги. Има опит като инвеститор, работодател и мениджър в сфери, включващи реклама, събитиен мениджмънт, интернет проекти и бизнес услуги. Като иноватор има няколко награди зад себе си – “Млад предприемач на Годината” 2003 г., “Награда за креативност и иновации” на световните финали World Young Business Achiever в Истанбул, избран е за един от 40те под 40сет млади иноватори, които променят България.

Част от компаниите, които е основал и управлявал са – JordanSheppard Executive Search, CEO Club Bulgaria, Horizons Recruitment, Gift.bg, Bulgarian Indoor Advertising, Sponsia.  Автор е на книгата: Как да намерим по-добра работа в България?

Милен е основател на Софийския клон на The Founders Institute за България, най-големия в света при-сийд стартап акселератор с централа във Силициевата Долина, чиято дейност управлява 5 г.  В момента е основател изпълнителен директор на СЕО Angels Club – най голямата ангелска инвеститорска мрежа в България, която помага на млади start-up компании да развиват бизнеса си и е оценител към Европейската Комисия за финансиране на най-иновативните проекти на Европейския Съюз.

Share This Speaker