Христо Николов

Христо Николов е водещ на сутрешния блок в ефира на Bloomberg TV Bulgaria и автор на специализираното предаване за архитектура, строителство и недвижими имоти „ИмоТиТе“. Със своя дългогодишен журналистически опит в онлайн и печатни медии, Христо Николов следи отблизо актуалната картина на бизнес средата в България и региона, като в предаването „Бизнес старт“ в ефира на Bloomberg TV Bulgaria ежедневно запознава зрителите с предизвикателствата и тенденциите в икономическия, финансовия и бизнес секторите.

Христо Николов е член на Международната федерация за недвижими имоти FIABCI, която обединява професионалисти от над 60 страни и работи съвместно с Програмата на ООН за населените места /UN-Habitat/ по въпросите за устойчивото развитие на градовете и достъпните жилища.

По време на юбилейното десето издание на конференцията Investor Finance Forum, журналистът ще бъде модератор на втория дискусионен панел на тема Beyond Banking. В него представители на финансовия сектор и публичните компании ще коментират новите решения на банките за компаниите и потребителите, бъдещето на отвореното банкиране и как то помага за растежа на малките и средни компании.

Share This Speaker