Гeopги Георгиев

Георги Георгиев е част от технологичния хъб на MFG – Smart IT, от 2015-а година, като от три години е мениджър софтуерно развитие. Има бакалавърска степен по софтуерно инженерство от СУ „Св. Климент Охридски“.

Той е с над 10-годишен опит в разработването на софтуер и предоставянето на технологични решения за бизнеса в областите на финансите, застраховането и  управлението на риска. Фокусът му в технологичния хъб на MFG е върху предоставянето именно на технологични решения, които да отговарят на бизнес нуждите на компаниите в групата и плановете за ръст на операциите и геоекспанзия. Като мениджър софтуерно развитие Георги води екип от талантливи софтуерни архитекти, които правят възможна дигиталната трансформация на бизнесите в MFG.

MFG обхваща в структурата си водещи финтех и небанкови финансови компании, които вече над 17 години управляват богато портфолио от успешни бизнес модели в областите на потребителските кредити, финансирането на микро и малкия бизнес, кредитните карти, дигиталния бизнес, P2P лендинга и други алтернативни финансови модели.  

MFG и компаниите в групата са отговорен работодател на над 8300 служители и сътрудници в повече от 450 офиса в България, Украйна, Румъния, Полша, Северна Македония и Испания, а амбициозната геоекспанзия на дружествата продължава, като групата вече подготвя навлизане на пазара в САЩ.

MFG има дългосрочни амбиции да продължава да се утвърждава като пълнокръвна финтех екосистема, която да се развива на глобално ниво като надежден доставчик на финтех продукти и услуги в полза на хората и да дава възможност за финансово включване на всеки.

MFG. The Easy FinWay.

Share This Speaker