Инж. Ивайло Рашев

Инж. Ивайло Рашев е изпълнителен директор на БСХ Домакински уреди България ЕООД, дъщерна фирма на водеща световна компания в бранша електродомакински уреди – БСХ Хаусгерете ГмБХ. Българското представителство стартира дейност през 2010 г. и предлага уреди с марките Bosch, NEFF и Gaggenau.

Ивайло Рашев е дипломиран инженер. Завършил е и маркетинг в Университета за национално и световно стопанство и има дългогодишен опит в областта на търговията. Има редица специализации за обучение и подготовка на мениджъри и лидери на управление на кадри.  

Под негово ръководство, представителството на БСХ Хаусгерете ГмБХ в България значително увеличава продажбите на реномираните си продукти в страната. Брандът Bosch е бил 4 поредни пъти награждаван с престижния приз „Superbrands”.

Успешната стратегия на Ивайло Рашев развива фирмата в един от големите доставчици и според последното пазарно проучване първи избор на българския потребител за домакинска техника.

През 2018 година Ивайло Рашев прие ново предизвикателство, включвайки в портфолиото на фирмата нови „умни“ уреди с марките Bosch и Neff, които повишават значително качеството на живот.

Share This Speaker