Гергана Георгиева

Гергана Георгиева е Мениджър „Корпоративни комуникации“ в MFG.

Тя има над 20-годишен опит в сферата на публичните комуникации. От 2019-а г. е част от MFG. Отговаря за корпоративните комуникации на групата и е част от екипа, който работи по ESG политиките и инициативите на групово ниво.

Работила е по проекти на български и международни компании от различни бизнес сфери като Coca-Cola HBC, Nestle Bulgaria, Carlsberg Bulgaria, GloBul (сега Yettel), HP, Microsoft, Банка ДСК, Pioneer Investments, Санома Блясък България и сп. National Geographic, Галчев Холдинг, Siemens Healthcare, TV7, News7 и Super7, книжарници Хеликон и много други.

Като част от Форум Филм България стои зад успешните комуникационни кампании на продукции на студиата Disney, Universal, Paramount, MGM и др. Гергана е част и от успешната реализация на две издания на международния фестивал за съвременен танц и пърформанс One Dance Week през 2017-та и 2018-та – част от програмата на Пловдив Европейска столица на културата 2019, както и международния турнир по тенис на маса 2017 ITTF World Tour Asarel Bulgaria Open – част от турнирите на Международната федерация по тенис на маса.

Гергана има бакалавърска степен по „Връзки с обществеността“ и магистърска степен по „Продуцентство и креативна индустрия“ от Факултета по журналистика и масова комуникация на СУ „Св. Климент Охридски“. Следва магистратура “Финанси, инвестиции и финтех” в Стопанския факултет на СУ. Активно се занимава с доброволчество. Съосновател е на Българската бирена църква и е страстен кулинар и меломан.

Share This Speaker