Ивайло Николов

Ивайло Николов е сериен предприемач, който в кариерата си обикаля различни бизнес сфери и области, изучавайки ги с всеки нов проект.

Началото на собственият му бизнес е свързано с внос на козметика от Италия в комбинация с дистрибуция на канцеларски материали, което го довежда до първият му вендинг проект, специализиран в канцеларски материали.

През 2020 година след задълбочено обмисляне на една идея, решава да  създаде бизнес с микро маркети на самообслужване, което се превръща в негова и на съдружника му страст и предизвикателство. Тази идея става стартова точка за тяхното участие в събитието Founders Today.

Недвижимите имоти са важна част от неговото предприемачко пътешествие, тъй като без познаване на този сектор е трудно да се разбере пазара и възможностите в него.

От всеки етап в неговата бизнес история е научил колко ценни са иновациите и личното ангажиране и с клиенти, и с доставчици, и с потребители. Затова, със скромния си опит до тук, се стреми да продължава да модернизира и да създава бизнес решения, които отговарят на нуждите на съвременната работна среда и на хората в нея.

Share This Speaker