Мила Владиславова

Мила Владиславова е интериорен дизайнер и един щастлив човек, успял да превърне хобито си в работа. От малка обича да работи с различни пространства, което за голям късмет успява да превърне в мечтана професия. Искрено вярва, че всеки заслужава да живее на едно спокойно, уютно, красиво и функционално място, независимо от бюджета и разбирането му за естетика.

Зад гърба си има повече от 60 цялостни ремонта, изпълнени с много предизвикателства, понякога грешки и много научени уроци.

Обича да създава приятелски домове за модерни хора. Влага много сърце и душа в работата си и иска да помогне на повече хора да създадат домове, които да ги карат да се чувстват щастливи всеки ден. Автор е на първия Цялостен наръчник на ремонта, в помощ на всеки, който планира или сам ремонтира жилището си.

Създател е на съдържание за различни платформи и автор на блога mila.land, където помага на всеки, който се вълнува от темата за ремонтите, дизайна и дома да бъде по-информиран и вдъхновен, когато създава мечтания дом. Аудиторията й към момента наброява над 30 000 дизайн ентусиасти, които споделят обща страст да превръщат заобикалящата среда в едно по-устойчиво, красиво и съвременно място за живот.

Тема: „Дизайнът днес и утре – как се променя съвременният дом и хората в него?“

Share This Speaker