Момчил Зарев

Момчил Зарев има над 20 години опит като технологичен директор и бизнес лидер в създаването и разработването на софтуерни приложения и продукти, мобилни апликации и сигурност за уеб решения.

От 2020 г. Момчил е на позиция главен търговски директор в Сирма Солюшънс АД, като ръководи и отдела за развитие на софтуерни решения, създаването на мобилни приложения, платформи и услуги за финансовата индустрия, търговията на дребно и TELCO. Той е член на надзорния съвет на Сирма Груп Холдинг от 2009 г., през 2012 г. става член на управителния съвет на Сирма Солюшънс АД., от 2021 г. е член на борда на директорите на Сайънт АД, а от септември 2022 на Сирма ИншурТех АД.

 

За Сирма Солюшънс

Сирма Солюшънс АД е най-голямата компания в Сирма Груп Холдинг, която е сред водещите български ИТ фирми, основана през 1992 г. Компанията е специализирана в областта на ИТ технологии – разработка на софтуер по поръчка, системна интеграция и внедряване на софтуерни решения и системи. Портфолиото й включва световно разпознаваеми, надеждни и най-съвременни продукти и услуги, предназначени  за финансовата индустрия, здравеопазване/телемедицина, мобилни платформи и приложения, индустриални приложения за опаковане и видео измерване, управление на основни данни, публичния сектор и търговията на дребно.

Share This Speaker