Никола Стоянов

Никола Стоянов е утвърден експерт в областта на недвижимите имоти в България и чужбина. Професионалният му опит е 26 години, а кариерата му в продажбите на имоти стартира през 1996 г.

Стоянов е учил икономика и финанси в УНСС и е специализирал дигитален маркетинг в Лондон.

Владее свободно английски и руски език.

Основава своята първа агенция за имоти през 2002 г. През следващите години създава няколко компании, специализиращи в различни сфери на бизнеса с имоти (покупко-продажби, строително предприемачество, управление на имоти, интериорен дизайн и обзавеждане, кредитно консултиране, имуществено застраховане и др.), които работят в синергия с цел по-качествено и по-пълно обслужване на клиентите по модела “всичко под един покрив”.

Към днешна дата корпоративната група е обединена под търговското наименование STOYANOV ENTERPRISES. Основните компании от нея са LUXIMMO, SUPRIMMO/SUPER ИМОТИ, STONEHARD, PROPERTY.BG, ТАСКОВ & СТОЯНОВ, FURNISH.BG.

През 2020 г., в съдружие с френски партньори, Стоянов основава и първия български клон на международната агенция за луксозни имоти BARNES.

По отношение на бизнеса с продажби и наеми на имоти, агенциите от групата специализират в различни сегменти, покривайки почти целия спектър на пазара на имоти, при това обслужвайки клиенти не само от България, но и от чужбина. Дейността покрива цялата страна, чрез 15 офиса, разположени в София, големите градове и курорти в страната, с повече от 160 брокери и сътрудници и над 11 000 актуални оферти за продажба и под наем. Агентската група има също тясна специализация в маркетинга и продажбите на имоти за българи в Гърция, Дубай, Испания и други държави по света, като по отношение на продажбите в чужбина е абсолютен лидер на местния пазар. Агенциите от групата печелят признание, получавайки множество награди от различни професионални конкурси у нас и по света, сред които International Property Awards (London) и Imoti.net. Бъдещата цел на групата е да се превърне в първия български глобален бранд за имоти, с дейност, клиенти и предстсвителства по целия свят.

Свободното си време Стоянов посвещава на ски, кайт сърф и бас китара.
Женен с 3 деца.

 

Share This Speaker