Пресиана Шишева

Пресиана Шишева е съосновател и директор на престижната школа за ранно чуждоезиково обучение „Jolly Kids“.

След придобиването на бакалавърска степен в областта на приложните изкуства в университета „Фалмаут“ в Англия, тя продължава своето образование, завършвайки магистърска програма по „Артистични психо-социални практики и психодрама“ в Нов български университет. Нейните академични познания се допълват от множество курсове и обучения в областите на неформалното образование, психологията и алтернативни педагогически методики, превръщайки я в експерт в образованието.

Пресиана Шишева, заедно със съдружничката й Светослава Койнова, създава уникалната методика за ранно чуждоезиково обучение, която се прилага в „Jolly Kids“. В сесии от по 3-4 часа, децата се потапят в напълно англоезична среда и забавлявайки се, неусетно придобиват холистични знания и умения.

Само преди шест години, школата „Jolly Kids“ стартира с обучението на пет деца, а днес очаква да посрещне над петстотин ученици през новата учебна година. Бързият растеж и постиженията на малките възпитаници ясно доказват ефективността на методиката, а отражението на ранното чуждоезиково обучение върху цялостното развитие на децата е впечатляващо.

Тема: „Ролята на ранното чуждоезиково обучение за бъдещия успех на децата“

Share This Speaker