Силвия Савова и Алекса Тачев

Силвия Савова е co-founder на Benefito, startup предоставящ цялостни решения за дигитализирано и гъвкаво управление на допълнителни социални придобивки, както и инструменти спомагащи работата и диалога между HR отделите и счетоводните структури в компаниите.

Силвия се развива в сферите на продажби, маркетинг и управление на проекти, като след 5 години опит в корпорации и повече от 10 години доброволчество в международни организации, решава да започне да развива активно свои проекти.

През последната година трупа ценен опит в предприемачеството докато модернизира част от семейния бизнес (онлайн магазин SchoolBG), преминава 3 бизнес академии и маркетинг обучение.

Благодарение на бизнес академиите, менторството и средата, Силвия и екипите, с които работи, стартират развитието на CANDIVS – lifestyle brand за свещи и Benefito, част от ABLE Activator 2023. Способността на Силвия да продава историята, стойността и потенциала зад идеите си задейства процеса на предпродажба както сред вече изградената ѝмрежа от контакти, така и на networking събития. 

 

Алекса Тачев е co-founder и CEO в екипа на Benefito. Професионалният му опит е изцяло свързан с изграждането и поддръжката на софтуерни продукти и услуги. Алекса има 10+ годишен опит като Front-end developer, а от началото на 2023 година основава Anfinity – компания за уеб-базирани софтуерни решения за стартиращи компании(startups) и работещи бизнеси, нуждаещи се от външен софтуерен екип.

Генератор на идеи и екипен играч, който цени мненията и експертния опит на членовете на екипа и съветниците. С дългогодишен опит в доброволчеството, фокусиран върху развитието на общността и личностното израстване, Алекса внася добавена стойност в развитието на културата на компанията.

От 4 години е активен оперативен директор на сдружение „Аз мога — тук и сега”, чието значение, цели и принципи основополагат изграждането на по-добра извънучилищна среда за ученици в гимназиална възраст(7-12 клас), учители и директори, срещайки ги с успяващи, иновативни и действащи хора от бизнес средите. Опитът му в организацията предполага постоянна комуникация, организиране и менажиране на хора и събития.

Share This Speaker