Светослава Койнова

Светослава Койнова е съосновател и управляващ партньор на два образователни центъра – езикова школа за ранно детско развитие на английски „Jolly Kids“ и Център за езици и култура Парт Тайм.

Светослава завършва Право в СУ „Св. Климент Охридски“ и специализира „Европейско и международно право“ в Университет Гент, Белгия. Впоследствие прави и магистратура по Творческо писане в Софийския университет.

По време на следването си, Светослава започва да преподава английски в едни от най-развитите езикови школи в София. След като натрупва опит и се запознава с различни методи на преподаване, решава, че иска да създаде собствен образователен център, където ученето да се случва в спокойна, вдъхновяваща и подкрепяща среда, и води до високи резултати, без стрес за децата.

Така през 2013 г., заедно с Тихомир Иванов, основават Център за езици и култура Парт Тайм, където предлагат иновативни подходи и авторски методи в ученето на английски език за ученици и възрастни.

Няколко години по-късно, виждайки, че в България липсва добра методика за учене на английски за най-малките, Светослава и Пресиана Шишева основават „Jolly Kids“ – бутиков езиков център за деца на 2-7 години, чиято цел е да предлага щастливи и ефективни английски образователни програми за малки деца. 

Светослава и Пресиана разработват авторска методика, която е вдъхновена от „пълното потапяне“ в английска среда и включва множество елементи, стимулиращи множествената интелигентност и цялостното развитие на децата. 

Успехът на „Jolly Kids“ бързо набира популярност и вече програмите на школата се провеждат на 11 локации в София. 

Тема: „Ролята на ранното чуждоезиково обучение за бъдещия успех на децата“

Share This Speaker