Весела Илиева

Весела Илиева e управляващ партньор на Unique Estates и New Estates, както и заместник-председател на борда на директорите на Realto Group, с повече от 20 години опит в сферата на недвижимите имоти.

Има цялостен принос за развитието на пазара за жилищни имоти в България. Основател е на първата специализирана компания за луксозни недвижими имоти у нас, като развива и самата услуга и професия – консултант на луксозни имоти. Взимала е дейно участие в най-значимите проекти на Realto Group и в развитието и налагането на пазара на нови компании в сектора – жилищни имоти. През годините се е доказала като изключителен професионалист и лидер, който умее да вдъхновява екипа си и да постига максимални резултати.

Под нейното ръководство Unique Estates става лидер на пазара на луксозни недвижими имоти в България. През 2007 г. компанията стартира партньорство като ексклузивен партньор на Christie’s Great Estates – най-голямата мрежа от брокери на недвижими имоти, посветена на маркетинга и продажбата на луксозни имоти. От 2016 г. е част от най-голямата глобална мрежа за имоти Leading Real Estate Companies of the World и ексклузивен партньор за България на нейното луксозно лице – Luxury Portfolio International. С тези партньорства Unique Estates стъпва уверено на международния пазар и предлага на своите клиенти луксозни имоти, както у нас, така и в чужбина.

Весела Илиева притежава две магистърски степени – по Международен маркетинг и продажби от УНСС и Corporate Real Estate, Finance and Strategy от City University London. Тя е сертифициран специалист по жилищни имоти и член на RICS (Кралски институт за одобрени експерти). През 2018 г. завършва една от най-добрите Executive програми – Challenge of Leadership, водена от професор Manfred F. R. Kets de Vries в един от най-престижните университети в Европа – INSEAD.

Тя е член на борда на BBLF (Българския форум на бизнес лидерите), преизбрана за втори мандат, и член на управителните бордове на множество бизнес и обществени организации, като активно работи по редица социалнo значими каузи и налагането на успешни международни практики за развитието на бизнеса в България.

Share This Speaker