Вилимир Добрев

Вилимир Добрев е Член на Съвета на директорите и Ръководител Проекти в Офисфера АД.
Офисфера е водеща компания в България, предоставяща комплексни мебелни решения, съобразно съвременните тенденции в организацията на офис пространството. Компанията е част от група с основен фокус производство и проектиране на обзавеждане за офис пространство. Част от групата са дружествата МИМ България АД, производител на офис мебели и Унисед ООД – производител на офис столове и мека мебел.

Вилимир Добрев е икономист по образование. Завършва маркетинг и мениджмънт в Стопанска Академия в Свищов с втора специалност Право. Има дългогодишен опит в областта на търговията.
Привлечен е като член на търговския екип на Офисфера от нейното създаване през 1997 г. /тогава Никром-мебел/, а няколко години по-късно става ръководител на търговска мрежа.
Под негово ръководство компанията разширява търговското си присъствие в страната и на Балканите, като значително увеличава обема на продажбите

От 2018г. Вилимир Добрев, паралелно с работата с в Офисфера, поема управлението на търговската дейност на Унисед ООД, Съвместно с екипа на дружеството внедряват в производство нови продуктови серии, благодарение на които компанията покрива нови пазарни сегменти. През 2020 г. става партньор в компанията.

 

 

Share This Speaker