Владимир Мирков

Владимир Мирков, управител на агенция за недвижими имоти Revolution Estate
на 27 години от гр. Свищов.

През 2013г. заминава за гр. София, за да търси кариерно развитие. Сменя няколко работни позиции, но поради неуспех и други причини му се налага да се върне отново в родния си град.
2016г. заминава за чужбина, за да работи. Нещата отново не потръгват и същата година той прави втори опит за установяване в гр. София.
Започва да работи на две места едновременно, като с течение на времето близо 8-9 месеца работи без нито един почивен ден, само и само за да успее да се задържи в столицата.
През 2017г. съвсем случайно попада на обява за работа, като “ Консултант недвижими имоти “ .
С постъпването си в сферата най-накрая открива своето призвание, а именно – недвижимите имоти.
Август месец, 2017г. стартира като консултант в отдел наеми, като още в началото на следващата година му се отдава възможността да състави свой собствен екип, който да обучи и ръководи в сферата.
След създаването на екипа, с помощта на своите съдружници, учредяват бранда “ Революшън Естейт “, като първият офис е разположен в гр. София.
Поради високите темпове на развитие, през 2021г. брандът решава да отвари втори офис, който се намира в Център-а на гр. Варна.
В началото компанията е специализирана в сегмент наеми, като началото на няколко години по-късно стартира отдел в покупко-продажбата на недвижимо имущество.
Към началото на 2023г. , Революшън Естейт разполага с изкючително специализиран екип от консултанти, юристи, маркетолози, кредитни консултанти, фотографи, ИТ – специалисти, офис координатори и още други звена.
Занимава се управление на имоти, консултации и посредничество при наемане, отдаване и покупко-продажба на недвижими имоти.
Мисията на Революшън Естейт е ежедневно да подобрява качеството на своята услугата към клиентите с които работи, за да може те да получат нещо повече от средното за пазара, а именно “ Личен консултант с добавена стойност “.

 

Share This Speaker