ГОДИШНИ НАГРАДИ НА IMOTI.NET 2019

featured

Годишните награди на imoti.net са единственият форум, на който се оценяват постиженията, коректността и добрата репутация на компании и експерти в сектор недвижими имоти. Сериозният медиен интерес допринася за постигането на широка публичност и разпознаваемост на номинираните както в професионалните среди, така и сред широката общественост.

За пета поредна година потребители и експертно жури оцениха най-добрите в бранша, които налагат европейските стандарти на работа.

Каузата, зад която застава екипът на imoti.net е да повишим доверието на потребителите в услугите, които брокерите на недвижими имоти предоставят.

Тази кауза е в синхрон с цялостната мисия на Investor Media Group да създава и подкрепя инициативи, които помагат за подобряване качеството на живот на хората в България.

Официалната церемония по връчването на наградите е най-значимото и елитно събитие за бранша, което дава уникална възможност за изграждане на делови контакти в сектора. Провеждането му бе на 7 юли в София и форматът бе изцяло съобразен с наложените санитарни правила заради пандемията от COVID – 19.

  • цялото събитие се стриймваше на сайта на imoti.net
  • подбрана част бе излъчена по телевизия Bulgaria OnAir и Bloomberg TV Bulgaria
  • Церемонията се проведе на открито, като броят на гостите бе съобразен със  санитарните правила заради пандемията от COVID – 19

По повод 20-годишнината от създаването на imoti.net преди официалната церемония се проведе дискусия на тема: “На прага на новите 20” – поглед към бъдещето на сектор недвижими имоти с експертите: Силвия Павлова – основател на PropTech Bulgaria; Георги Шопов – председател на Национална асоциация на строителните предприемачи; Joerg Baehrer – инвеститор; Николай Лазаров – Пощенска банка; Нурхан Реджеб – урбанист с модератор Христо Николов – водещ в Bloomberg TV България.

Годишните награди на imoti.net доказват постиженията и успехите на българските експерти и компании от сектор недвижими имоти пред деловите кръгове и широките потребители. Те дават възможност да се спечелят повече партньори, да се впечатлят конкурентите, а на бранша като цяло – да докаже приноса си към една по-коректна бизнес среда. Оценяването се извършва на няколко етапа – първо по сложна формула се определя временно класиране, което на втори етап се предлага за оценка на журито.

Именно съставът на журито в Годишните награди на imoti.net е гаранция за високото ниво на съревнованието и е доказателство, че наградените притежават нужните качества, за да покрият критериите на взискателните експерти.

 

Изминали събития:

Online дискусии с бизнеса 2020

Event Details
  • Локация
Партньори