Бойчо Попов

Бойчо Попов е главен редактор на водещия икономически сайт Investor.bg, който тази година празнува своя 20-годишен юбилей, и водещ на технологичното предаване UPDATE в ефира на Bloomberg TV Bulgaria. Паралелно с товa той е водещ на рубрика в сутрешния блок на бизнес телевизията, посветена на новините, свързани с технологичните компании, както и иновациите в сектора.

Бойчо Попов започва журналистическата си кариера през 2000 г. във в. Bulgarisches Wirtschaftsblatt. Преди да се присъедини към екипа на Investor.bg той е редактор в специализирани икономически медии у нас. Носител е на журналистическа награда на Ирландското посолство „Джеймс Баучер“ заради приноса си в гражданската кампания срещу допускането на отглеждане на ГМО растения в България.

По време на юбилейното десето издание на конференцията Investor Finance Forum финансовият анализатор и гл. редактор на икономическия сайт Investor.bg ще бъде модератор на третия дискусионен панел на тема „Да бъдеш инвеститор – инвестиране в устойчиво бъдеще“. В него представители на финансовия сектор и публичните компании ще коментират възможностите, чрез които може да се постигне едновременно бърз и устойчив растеж, ще представят част от водещите начини за финансиране и ще дискутират как инвеститорите могат да стимулират прехода към кръгова икономика.

Share This Speaker