ТECH OF TOMORROW

Технологията еволюира от средство за развитие на бизнеса до основен двигател на промяната, която е необходима за „новото нормално“. До този момент организациите разчитат на еднократни проекти, продукти и приложения, за да отговорят на бизнес нуждите. В днешната бързо променяща се среда технологичните стратегии и открития заемат първо място, за да могат организациите от всички индустрии и бизнеси да се развиват устойчиво.

Фокусът на събитието е да покаже как технологиите променят бизнеса и индустриите. Мениджъри на водещи и иновативни компании ще представят успешни примери от бизнеса и ще дискутират как бизнес моделите са се променили в различните сектори и как използването на технологиите променя цялата социална среда.

Кога: 13 октомври 2022 г.

Къде: Hyatt Regency Sofia, зала Васил Левски

Формат: Конференция на живо

Аудитория: Mениджъри на компании в различните индустрии – ритейл, образование, данни и сигурност, производство, транспорт и логистика, IT, фармация, HR и работно пространство, автомобили и др.

Основните теми в събитието са свързани с технологиите в различните сектори:

  • Здравеопазване
  • Финанси
  • Градска среда и автомобили
  • Търговия

Изминали издания: През 2020 и 2021 Tech of Tomorrow се проведе като дискусия в студио и се стриймваше онлайн в каналите на Investor Media Group. Видеа от изданията можете да гледате ТУК.

Event Details
    Регистрация

    Партньори