Founders today

Founders Today е проект, който дава възможност на шестима успешни създатели на стартиращи компании да получат медийни пакети за реклама и комуникация в Инвестор Медиа Груп, ексклузивна менторска сесия с утвърден български предприемач.

През 2024 г. Founders Today стартира и поредицата Founders Workshops – насочена към участниците в проекта предишните години – start up & scale up компании. Тези допълнителни обучения имат за цел да надградят знанията и опита на стартиращите предприемачи, позволявайки им да създават по-силни работни връзки/партньорства помежду си.

Кога: 10 Октомври 2024 г.

Къде: Интер Експо Център

Етапи на проекта:

  • Кандидатстване в конкурса на Founders Today – представители на startup и scaleup компании участват, като попълват въпросникс информация за техния бизнес.

КАНДИДАТСТВАЙТЕ ТУК 

  • Конкурсът ще премине в два етапа, от всички кандидатствали компании, журито ще направи преселекция на полуфиналисти, от които ще бъдат избрани шестимата победители.
  • Екипът на Инвестор.бг си запазва правото да се свърже с всички полуфиналисти, за допълнителни въпроси или разговор. Предоставената информация ще помогне на журито при избора на 6-те най-перспективни предприемачески проекта.
  • Експертно жури избира 6-те компании – финалисти.
  • Финалистите ще получат участие в менторска сесия с успешен български предприемач по време на събитието.
  • Всички финалисти ще получат награди – медиен пакет за реклама и PR-комуникация в каналите на Investor Media Group.
  • Една от всички компании, участвали в конкурса, ще получи възможността да се включи в следващата акселераторска програма на The Founder Institute.
  • Финалистите ще бъдат представени в рубриката Стартъпи на investor.bg.
  • Всички менторски сесии ще бъдат излъчени в ефира на Bloomberg TV Bulgaria.
  • Финалистите в конкурса ще вземат участие в тематичния подкаст Founders Today в investor.bg, Apple Podcast, Google Podcasts, Spotify

Ново през 2024 г.

През 2024 г. ще надградим проекта с няколко много важни за startup общността елемента:

Founders Workshops (обучения) насочени към всички участници в конкурса Founders today до момента. Този формат ще включва презентация – обучение от предприемач – за предприемачи с продължителност до 120 мин. Планираме да направим няколко workshop събирания на общността.

Първият Founders Workshop ще бъде на тема „Умения за бизнес преговори“ и ще бъде воден от Силвия Павлова, предприемач и основател на Wooden spoon.

Вторият Founders Workshop ще бъде на тема „Маркетинг позициониране и комуникация“ на startup & scaleup компания, с водещ Георги Малчев.

Ще стартираме на тематичен подкаст Founders today в Investor.bg, в който ще гостуват финалистите от изминалите сезони на конкурса, както и вдъхновяващи хора свързани със start up общността.

Създаване на ebook, който да обобщи посланията от менторите; подбрани ресурси насочени към startup общността, обобщение от финалистите след менторските сесии за това – какви съвети са получили, с какво са надградили развитието си, както и съвети от журито към startup-ите.

Аудитория: Основатели и мениджъри на малки и средни компании, представители на start-up компании, предприемачи, бизнес ангели, инвеститори, мениджъри бизнес развитие, студенти и други.

Изминали издания: Информация за програма и лектори от изминали събития можете да намерите тук.

Founders Today – 2023

Founders Today – 2022

Founders Today – 2021

Event Details
Лекотори

ОЧАКВАЙТЕ СКОРО

Програма

ОЧАКВАЙТЕ СКОРО

Регистрация

Партньори