INVESTOR FINANCE FORUM

INVESTOR FINANCE FORUM  е най-голямото събитие на финансовата и инвестиционна общност в региона. За тринадесета поредна година конференцията ще събере експерти от банковия, финансовия и финтех сектор, капиталови пазари, фондови борси и регулатори.

В условията на световна икономическа динамика съдържанието на конференцията за финансовия сектор и бизнеса у нас придобива все по-голяма стойност. Участници в конференцията и тази година ще бъдат лидери и експерти от инвестиционния и финансов сектор у нас и Европа. В рамките на събитието експерти и гости ще могат да споделят опит, да осъществят бизнес контакти и да обсъдят бъдещето на финансовия и инвестиционния климат у нас. IFF е годишната среща на инвестиционната общност в България с представителите на капиталовите пазари, бизнеса и публичните компании.

Основни акценти в съдържанието:

  • Финанси
  • Икономика
  • Финтех
  • Трейдинг
  • Инвестиции
  • Expo част

Кога: 21 ноември 2024 г.

Къде: Интер Експо Център, зала „Витоша“

Формат: Целодневно събитие 

Аудитория: Представители на финансовия сектор от България и региона – банки, финансови компании, асет мениджмънт компании и фонд мениджъри, инвеститори,  мениджъри на компании, които работят на международните финансови пазари, публични компании, трейдъри, финтек и блокчейн компании. 

Изминали издания: Информация за програма и лектори от изминали събития можете да намерите ТУК.

Event Details
Лектори

ОЧАКВАЙТЕ СКОРО

Програма

ОЧАКВАЙТЕ СКОРО 

Партньори